ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ !!!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

    
Προσπαθώ να καταλάβω, τι μήνυμα καταφέραμε να δώσουμε, ως λαός, απέναντι σε όσους μας κυβερνούν τόσα χρόνια και οι οποίοι έχουν φέρει την χώρα στο χείλος του γκρεμού, καθώς και στους εξωτερικούς μας κυβερνήτες (βλέπε Μέρκελ - Σόϊμπλε), που μέσω αυτών, κάποιοι επιβουλεύονται τον ανεκτίμητο φυσικό πλούτο της Ελλάδος!

     Καταφέραμε μετά από δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις να σχηματιστεί και πάλι κυβέρνηση του μνημονίου, με την μόνη διαφορά ότι στην θέση του Καρατζαφέρη τοποθετήσαμε τον Κουβέλη. Από τους κύριους υπεύθυνους που μας βάλανε στο μνημόνιο (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ), ξεπουλώντας την εθνική μας ανεξαρτησία, δεν τιμωρήθηκε κανένας όπως θα τους άξιζε.
     Οι Τούρκοι, που τους αποκαλούμε και μπουνταλάδες, φέρθηκαν πολύ πιο έξυπνα από εμάς! Εξαφάνισαν από την πολιτική σκηνή τα δύο ως τότε μεγάλα κόμματα εξουσίας που τους χρεωκόπησαν (Κόμμα Ορθού Δρόμου - Κόμμα Μητέρας Πατρίδας) και έφεραν τον Ερντογάν από το πουθενά. Κατάφεραν να ξαναγίνουν πρώτη περιφερειακή δύναμη αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και πάλι στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου! Και αυτό, γιατί πάνω από το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον, έβαλαν το συμφέρον της πατρίδος τους! Αυτό λέγεται Πατριωτισμός! Εμείς, δεν έχουμε καταφέρει να το κάνουμε ακόμη!!!
     Είναι άραγε πατριώτες οι Έλληνες ή μήπως είναι ιδιώτες, με την αρχαιοελληνική έννοια;
Βάζουν δηλαδή πάνω από όλα και από όλους το συμφέρον της πατρίδας ή τους ενδιαφέρει περισσότερο το ιδιωτικό τους συμφέρον;
     Ακούω πολλές φορές να λένε ότι " όλοι οι Έλληνες είναι πατριώτες και ότι δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό κανενός "! Μέγα λάθος!!! Πατριώτης είναι αυτός που πάνω από τον ίδιο του τον εαυτό, πάνω από την οικογένειά του και τα οικονομικά του συμφέροντα βάζει το συμφέρον της πατρίδος του!!! Ας κοιτάξουμε όλοι μέσα μας και ας αναλογιστούμε κατά πόσον είμαστε πατριώτες ή όχι;
     Όταν οι αρχαίες Σπαρτιάτισσες έλεγαν στα παιδιά τους την φράση " Ή Ταν ή Επί Τας " (ή με την ασπίδα πίσω ή θα σε φέρουν επάνω στην ασπίδα) εννοούσαν ότι " Πάνω από όλα θα υπερασπιστείς την πατρίδα σου και όχι τον εαυτό σου. Δεν θα εγκαταλείψεις την ασπίδα σου και δεν θα υποχωρήσεις! Γιατί η ασπίδα σου συμβολίζει τα δίκαια της πατρίδος σου! Εάν εγκαταλείψεις αυτά τα δίκαια και υποχωρήσεις είναι καλύτερα να μην ξαναπατήσεις αυτή την γη!!!
     Δυστυχώς, οι σημερινοί μας κυβερνώντες, εγκατέλειψαν τα δίκαια της Ελλάδος και υποχώρησαν έναντι των δήθεν φίλων μας αλλά πραγματικών μας εχθρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου